Το Aquabirth

Το Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, σας καλωσορίζει στον πρώτο ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο χώρο άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

Στόχος μας, από το 2013 που πρωτοξεκινήσαμε, είναι να στηρίξουμε τη δημιουργία της οικογένειας και την ισχυροποίηση των δεσμών της από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης μέσα από την άσκηση, την ενημέρωση και την κατάλληλη προετοιμασία των μελλοντικών γονιών.

Γι΄αυτό, δημιουργήσαμε μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων για το στάδιο πριν τη σύλληψη, την περίοδο της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας, ξεχωριστά προγράμματα για μπαμπάδες καθώς και άσκησης μαζί με το μωρό, που συμβάλλουν στη καλή υγεία και ευεξία και προωθούν την κοινωνικοποίηση και τις δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν από την οικογένεια σαν μία ομάδα!

Στο χώρο μας έχετε τη δυνατότητα, σαν ζευγάρι ή ξεχωριστά, να ενημερωθείτε από μια ομάδα ειδικών επιστημονικών συνεργατών για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με την εγκυμοσύνη, τη λοχεία, το θηλασμό, το βρέφος και την οικογένεια και, μέσα από τα προγράμματά μας, να προετοιμάσετε σώμα και πνεύμα για τη νέα σας ζωή.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να βάλουμε τα θεμέλια για μια ήρεμη και ξεκούραστη εγκυμοσύνη αλλά και μια ευτυχισμένη και γερή οικογενειακή ζωή!

Ιωάννα Βαπορίδη
MSc καθηγήτρια φυσικής αγωγής, εξειδικευμένη την άσκηση στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη λοχεία.