pilates -body back

Pilates -Body Back

Body Back- Pilates ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για μητέρες που είναι έτοιμες να περάσουν στο επόμενο επίπεδο!

Το Aquabirth σας προσφέρει ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα Pilates, εξατομικευμένο για την κάθε γυναίκα [mini group personal] ανάλογα με τις δυνατότητες της, μετά την περίοδο της λοχείας που αδιαμφισβήτητα μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα με συστηματική παρακολούθηση, επιμονή και συγκέντρωση. Με τη χρήση διαφορετικών τύπων εξοπλισμού ή και χωρίς εξοπλισμό και ένα ρεπερτόριο ασκήσεων σχεδιασμένο να διατηρεί την ισορροπία μεταξύ της δύναμης και της ελαστικότητας των μυών αλλά και την ανάπτυξη και επιμήκυνση της σπονδυλικής στήλης μέσω των βασικών κινητικών λειτουργιών της καταφέρνουμε τα εξής:

-Βελτίωση της στάσης του σώματος και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, που έχουν σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της απαιτητικής καθημερινότητας της μαμάς.

-Βελτίωση της αναπνοής και της κυκλοφορίας του αίματος, ενώ δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση του κέντρου (powerhouse) οδηγεί στον έλεγχο της πυέλου οπότε και στην ομαλή επαναφορά του σώματος της μητέρας μετά από τις πολλαπλές αλλαγές της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

-Ομοιόμορφη μυϊκή ανάπτυξη σε όλο το σώμα με ασκησιολόγιο που προστατεύει τις αρθρώσεις και βελτιώνει την ευλυγισία και την ισορροπία.

-Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ο συντονισμός μυαλού, σώματος και πνεύματος. Δεν είναι μια απλή προπόνηση που εκτελούμε μηχανικά επαναλήψεις για να αυξήσουμε τη δύναμη μας. Με το μυαλό μας ενεργοποιημένο αποκτούμε τον έλεγχο της σωματικής μας δραστηριότητας, κάτι που βρίσκει άμεση εφαρμογή στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Μαθαίνουμε να είμαστε δραστήριοι και ενεργητικοί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι ακριβείς και αρμονικές κινήσεις, που αποτελούν βασικό συστατικό του προγράμματος, όχι μόνο βοηθούν στην τόνωση του σώματός μας, αλλά βελτιώνουν και την ψυχική μας διάθεση. Αποκτούμε καλύτερη φυσική και ψυχική κατάσταση και γινόμαστε καλύτερες για τα παιδιά μας.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από την Μάγδα Γκούμα, Pilates Matwork & Props Trainer. 

19.00- 19.50