Προγράμματα Fit 4 mom

Functional- Body Back

Το Body Back είναι το ΝΕΟ πρόγραμμα που δημιούργησε το Aquabirth Pregancy & Family με σκοπό να βοηθήσει κάθε γυναίκα- μητέρα εργαζόμενη και μη- να είναι πάντα σε φόρμα! Συνδυάζει τη διατροφή με την άσκηση και είναι ιδανικό για μητέρες που θέλουν να επανέλθουν στην προ εγκυμοσύνης φυσική και σωματική κατάσταση, χωρίς παραπανίσια κιλά, να είναι ήρεμες και με καλή διάθεση!

Περισσότερα

Pilates- Body back

Το Aquabirth σας προσφέρει ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα Pilates, εξατομικευμένο για την κάθε γυναίκα [mini group personal] ανάλογα με τις δυνατότητες της, μετά την περίοδο της λοχείας

Περισσότερα

Yoga -Body Back

Για σας που θέλετε να επιλέξετε τη γιόγκα για την τόνωση του σώματός σας αλλά και την επαναφορά σας στην προ- εγκυμοσύνης φυσική κατάσταση, το Aquabirth σας προτείνει την Vinyasa yoga!!  

Περισσότερα

Mom’s stroller – Γυμναστική με καροτσάκια

Πολλές είναι οι μητέρες που θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και είτε δεν προλαβαίνουν είτε δεν θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους. Γι΄αυτό στο Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, δημιουργήσαμε το Μom’s stroller

Περισσότερα

Aquarebalance για γυναίκες

Το AquareBalance είναι η απόλυτη σωματική και ψυχική χαλάρωση μέσα σε ζεστό νερό, που αφορά το σώμα στην ολότητά του.

Περισσότερα

Streching & massage

Εμείς στο  aquabirth μέσα από την επαφή μας με τις μέλλουσες και νέες μανούλες δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες σας! Έτσι παντρέψαμε το stretching με το μασάζ και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας για κάθε εγκυούλα και νέα μανούλα. Το πρόγραμμα διαρκεί 50 λεπτά.

Περισσότερα