Για την χαλάρωσής της

Χαλάρωση : Μασάζ, aqua relax, aquarebalance

  • ΧΑΛΑΡΩΣΗ!!! Η Χαλάρωση είναι σημαντική σ όλες τις φάσεις της ζωής μας!! Στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό και φυσικά στη λοχεία!! Η γυναίκα το έχει ανάγκη να χαλαρώνει είτε μόνη της είτε με τον σύντροφό της για να μπορεί να παίρνει δύναμη και ν ανταπεξέρχεται καλύτερα στην καθημερινή της ζωή!!
    Το μασάζ προσφέρεται σε σας είτε σε ατομικές συνεδρίες [στον χώρο μας ή στον χώρο σας] είτε σε ολιγομελή γκρουπ μέσω του μαθήματος stretching & massage, που αφορά γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας!
    Για τις γυναίκες όμως που λατρεύουν το νερό..έχουμε την απόλυτη χαλάρωση…Aquarebalance ή Aqua relax! Οι συνεδρίες γίνονται σε συνεργαζόμενα κολυμβητήρια που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια συνεδρία [κανόνες υγιεινής, ασφαλείας, ζεστό νερό] ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα προγράμματα γυναίκες μόνες ή με το σύντροφό τους που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό και αργότερα σ όλη τους τη ζωή!
  • Aquarebalance:   Το AquareBalance είναι η απόλυτη σωματική και ψυχική χαλάρωση μέσα σε ζεστό νερό, που αφορά το σώμα στην ολότητά του. Απευθύνεται σ όλους αλλά ενδείκνυται ιδιαίτερα για γυναίκες στην εγκυμοσύνη, αλλά και για εγκύους που βρίσκονται κοντά στον τοκετό αλλά και σε γυναίκες που έχουν γεννήσει και θέλουν να χαλαρώσουν και να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους!
    Κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ και ένα ήπιο stretching, πετυχαίνουμε την απόλυτη σωματική και ψυχική ισορροπία και την επαναφορά του ήρεμου ρυθμού της αναπνοής, ενώ εικόνες, συναισθήματα και σκέψεις κατακλύζουν τον «θεραπευόμενο» αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό τον όρο. Έπειτα, μένοντας πάντα μέσα στο νερό, συζητά με την ψυχοθεραπεύτρια για όλα αυτά που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια της σωματικής χαλάρωσης και έτσι απελευθερώνεται από κάθε αρνητική σκέψη και άγχος, επωφελούμενος πάντα από τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού. [Η μέθοδος αυτή δεν  αντικαθιστά οποιαδήποτε άλλη μορφή ψυχολογικής ή ψυχιατρικής θεραπείας και αγωγής.]
  • Aqua relax: Το Aqua relax  είναι το πρώτο κομμάτι του Aquarebalance, δηλαδή το μέρος της σωματικής χαλάρωσης μέσα σε ζεστό νερό το οποίο υφίσταται και μόνο του και μπορεί να ωφελήσει ιδιαίτερα τις γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας, μειώνοντας σημαντικά τους μυϊκούς πόνους, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και έχοντας έναν πιο ποιοτικό ύπνο!