Η περίοδος μετά τον τοκετό είναι μια μεταβατική και δύσκολή περίοδος για τη νέα μητέρα, όπου έχει ιδιαίτερη επίδραση στην ψυχική και σωματική της υγεία.

 more

 

Το American Heart Association,  εξέδωσε πρόσφατα μια συμβουλή «Καθίστε λιγότερο, κινηθείτε περισσότερο» και το American College of Sport Medicine εξέδωσε συστάσεις για μείωση του χρόνου καθιστικής συμπεριφοράς.

 more

Το Σάββατο 30/3 σας περιμένουμε στις 12.30 για να γνωρίσουμε όλες τις δυνατές στάσεις και θέσεις που θα διευκολύνουν τον τοκετό σας

 more

Το Σάββατο 2/3 , 11.00-12.30 , θα έχουμε κοντά μας την παιδοδιαιτολόγο Ελένη Κουή, για να μας μιλήσει για τα πρώτα στερεά γεύματα,

 more

Την Τρίτη 19/2 στις 18.30, θα έχουμε κοντά μας την λογοθεραπευτρια Γεωργία Ρούσσου για να μας πει τα πάντα για το πως θα βοηθήσουμε το μωρό μας να πει τις πρώτες του λέξεις!!

 more

Αυτό το Σάββατο 2/2 , το Aquabirth προσφέρει σ όλα τα μέλη του συνεδρίες μασάζ με 10% έκπτωση! 

 more

Αυτή την Τετάρτη 16/1, στις 20.00 ξεκινάει ο νέος κύκλος των 4 μαθημάτων με τη μαία μας Χρύσα Τέγου!!

 more

Τα οφέλη του βρεφικού μασάζ έχουν πλέον αποδειχθεί, μέσα από τις αμέτρητες έρευνες…αλλά αυτό που διαπιστώνουν και τονίζουν  όλοι οι ερευνητές για το μασάζ στον 1ο χρόνο ζωής του μωρού μας, είναι η αίσθηση της βασικής εμπιστοσύνης που δημιουργείται!!

 more

Την Πέμπτη 15/11, ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων για την προετοιμασία τοκετού και των νέων γονέων, στο Aquabirth! 

 more

Μία εβδομάδα έμεινε για το Bebefest, parents and babies festival  και ανάμεσα στους ομιλητές των σεμιναρίων θα είμαστε κι εμείς εκεί:

 more