Προγράμματα Λοχείας

0-3 μηνών postnatal yoga

Αυτό το μάθημα είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις τεχνικές του Birthlight για μετά τον τοκετό! Σκοπός του μαθήματος είναι να μπορέσει η νέα μητέρα να βρει τις ισορροπίες της, οι ασκήσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προκαλούν ευεξία και ηρεμία στη μητέρα, να ανακουφίζουν από τους πόνους και την κούραση και να βελτιώνουν τη στάση του σώματος και την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης, μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό!

Περισσότερα

4-12 μηνών postnatal yoga

Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στις αρχές της γιόγκα για μετά τον τοκετό και απαρτίζεται από ειδικές ασκήσεις που συντελούν στη γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση του σώματος της νέας μητέρας.

Περισσότερα

Mom’s stroller – Γυμναστική με καροτσάκια

Πολλές είναι οι μητέρες που θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και είτε δεν προλαβαίνουν είτε δεν θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους. Γι΄αυτό στο Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, δημιουργήσαμε το Μom’s stroller

Περισσότερα

just dance- χορεύοντας με το μωρό μου

Η καθημερινότητα, οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, οι ατελείωτες ώρες στη δουλειά, δεν μας δίνουν τις ώρες που θα θέλαμε με τα παιδιά μας! Για αυτό στο Aquabirth, pregnancy & family fitness place, σκεφτήκαμε να βάλουμε το just dance- χορεύοντας με το μωρό μου !!  Ενισχύοντας τους δεσμούς της οικογένειας αλλά και δουλεύοντας όλο το σώμα!

Περισσότερα

Aquarebalance για νέες μαμάδες

Το AquareBalance είναι η απόλυτη σωματική και ψυχική χαλάρωση μέσα σε ζεστό νερό, που αφορά το σώμα στην ολότητά του.

Περισσότερα

Streching & massage

Εμείς στο  aquabirth μέσα από την επαφή μας με τις μέλλουσες και νέες μανούλες δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες σας! Έτσι παντρέψαμε το stretching με το μασάζ και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας για κάθε εγκυούλα και νέα μανούλα. Το πρόγραμμα διαρκεί 50 λεπτά.

Περισσότερα