REMOVE

Body back

Το Body Back είναι το ΝΕΟ πρόγραμμα που δημιούργησε το Aquabirth Pregancy & Family με σκοπό να βοηθήσει κάθε γυναίκα- μητέρα ή όχι, εργαζόμενη και μη- να είναι πάντα σε φόρμα! Συνδυάζει τη διατροφή με την άσκηση και είναι ιδανικό για μητέρες που θέλουν να επανέλθουν στην προ εγκυμοσύνης φυσική και σωματική κατάσταση, χωρίς παραπανίσια κιλά, να είναι ήρεμες και με καλή διάθεση!

Body Back – Για εσάς που θέλετε Μόνο Άσκηση (Tabata workout)

Θα θέλατε να «καίτε» μέχρι και 36 ώρες μετά την άσκηση; Κι όμως γίνεται! Με τη ΝΕΑ μέθοδο Tabata! Το Tabata είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος, η οποία μπορεί να ενισχύσει την αντοχή σας και παράλληλα να κάνει τον μεταβολισμό σας να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά την προπόνηση. Το μυστικό είναι η σύντομη αλλά έντονη άσκηση με περιόδους σύντομης ξεκούρασης. Γι’ αυτό, και μόνο 2 φορές άσκηση την εβδομάδα είναι αρκετές. Το πρόγραμμα έντονο και γρήγορο αλλά κυρίως αποτελεσματικό! Το μυστικό είναι 20’’ έντονης άσκησης και 10’’ ξεκούραση. Το Tabata είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος, που ενισχύει την αντοχή και παράλληλα κάνει τον μεταβολισμό σας να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά την προπόνηση!

Οι ασκήσεις είναι απλές (γι’ αυτό και είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα) αλλά και όσο δυνατές χρειάζεται για δείτε αποτελέσματα, και μάλιστα, σε μικρό χρονικό διάστημα! Το πρόγραμμα αυτό δουλεύει όλες τις μυϊκές ομάδες, αυξάνει τη μυϊκή σας δύναμη, τονώνει τους μυς της κοιλιάς και της πλάτης, δυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες και αυξάνει την αερόβια και αναερόβια ικανότητα ώστε να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας και να κάψετε λίπος! Δεν υπάρχει περιορισμός στο επίπεδο ως προς τη φυσική κατάσταση.

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, κάνοντας κάτι μόνο για εσάς και για το σώμα σας! Εκτονωθείτε και νιώστε γεμάτες υγεία και αυτοπεποίθηση!

Body Back- Για σας που θέλετε Διατροφή & Άσκηση: Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη της νέας μητέρας είναι το πώς θα καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Το ΝΕΟ πρόγραμμα Body Back -διατροφή και άσκηση θα σας τονώσει και θα σας βοηθήσει να χάσετε τα επιπλέον κιλά της εγκυμοσύνης, όσος καιρός και αν έχει περάσει, προσφέροντας παράλληλα ευεξία και δύναμη ώστε να ανταπεξέρχεστε πιο εύκολα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις! Το πρόγραμμα συνδυάζει τη συστηματική άσκηση με ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο που επιτρέπει την απώλεια κιλών ενώ παράλληλα προσφέρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες, ειδικά αν μιλάμε για μαμάδες που θηλάζουν. Η απώλεια κιλών γίνεται σταδιακά και σε κατάλληλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να είναι μόνιμη. Ενδείκνυται για μανούλες που έχουν ξεπεράσει τους 8 μήνες από τον τοκετό τους καθώς και γι’ αυτές που θηλάζουν.

Το κομμάτι της σωματικής άσκησης έχει αναλάβει ο MSc καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Τριανταφύλλου που εφαρμόζει τη νέα και αποτελεσματική μέθοδο Tabata- τη μαγική γυμναστική για την καύση του λίπους!

Το κομμάτι της διατροφής οργανώνει η διαιτολόγος-διατροφολόγος Άννα Καλύβα, όπου θα σας παρακολουθεί συστηματικά και θα σας συναντά ανά 15 μέρες. Μαζί θα συντάξετε- επιλέγοντας πάντα τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο- ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, που θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις γεύσεις που αγαπάτε και σας στηρίζουν συναισθηματικά σε επαρκείς ποσότητες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη του τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Χώρο της Διατροφής και Διαιτολόγιας.

Μην αγχώνεστε για το βάρος σας! Απευθυνθείτε στους ειδικούς και ο στόχος σας θα γίνει πραγματικότητα!

Απαραίτητη η γραπτή συγκατάθεση του παθολόγου ή καρδιολόγου σας.

Θα χρειαστούμε από σας:  Άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια.

18.15- 19.00

18.15- 19.00