Προγράμματα Fit 4 mom

Body Back

Το Body Back είναι το ΝΕΟ πρόγραμμα που δημιούργησε το Aquabirth Pregancy & Family με σκοπό να βοηθήσει κάθε γυναίκα- μητέρα ή όχι, εργαζόμενη και μη- να είναι πάντα σε φόρμα! Συνδυάζει τη διατροφή με την άσκηση και είναι ιδανικό για μητέρες που θέλουν να επανέλθουν στην προ εγκυμοσύνης φυσική και σωματική κατάσταση, χωρίς παραπανίσια κιλά, να είναι ήρεμες και με καλή διάθεση!

Περισσότερα

gyrokinesis

GYROKINESIS® – η άσκηση της αντιγήρανσης

Περισσότερα

Mom’s stroller – Γυμναστική με καροτσάκια

Πολλές είναι οι μητέρες που θέλουν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής μετά την εγκυμοσύνη και είτε δεν προλαβαίνουν είτε δεν θέλουν να αφήσουν τα παιδιά τους. Γι΄αυτό στο Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, δημιουργήσαμε το Μom’s stroller

Περισσότερα

just dance- χορεύοντας με το μωρό μου

Η καθημερινότητα, οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, οι ατελείωτες ώρες στη δουλειά, δεν μας δίνουν τις ώρες που θα θέλαμε με τα παιδιά μας! Για αυτό στο Aquabirth, pregnancy & family fitness place, σκεφτήκαμε να βάλουμε το just dance- χορεύοντας με το μωρό μου !!  Ενισχύοντας τους δεσμούς της οικογένειας αλλά και δουλεύοντας όλο το σώμα!

Περισσότερα

Aquarebalance για γυναίκες

Το AquareBalance είναι η απόλυτη σωματική και ψυχική χαλάρωση μέσα σε ζεστό νερό, που αφορά το σώμα στην ολότητά του.

Περισσότερα

Streching & massage

Εμείς στο  aquabirth μέσα από την επαφή μας με τις μέλλουσες και νέες μανούλες δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτα συνδεδεμένο με τις ανάγκες σας! Έτσι παντρέψαμε το stretching με το μασάζ και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας για κάθε εγκυούλα και νέα μανούλα. Το πρόγραμμα διαρκεί 50 λεπτά.

Περισσότερα